Black-Hunter 238 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Black-Hunter 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Pikachu 4.IP/SID oskarzanego*: Nie mam akurat była zmiana mapy 5.Data i godzina: przed chwila gdzies 18:00 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Bremu, TrikiTikiblue, Mateusz0711 7.Opis sytuacji: No więc byłem w TT no i przyszła kolej Pikachu z początku przedłużał a potem zaczął mnie bić z BH bił mnie z 5 razy, aż w końcu zabił. Mateusz tego nie zauważył, ale nie obwiniam go o nic, powiedziałem żeby go zbanował na IP bo po zmianie mapy uciekł podałem mu komendy (amx_last i amx_addban), ale on powiedział że mu się nic nie wyświetla. @/Edit Boże zapomniałem dzięki Mateusz Było /Free w tym momencie jak mnie zabił :) *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 4 Września 2016 przez Polski Husarz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Potwierdzam slowa Polskiego Husarza, wpisalem w konsoli amx_last ale mi tylko wyskoczylo 0 old connections saved. I dodam jeszcze ze bylo /free Edytowane 4 Września 2016 przez Mateusz07112 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Ogólnie śmieszy mnie ta skarga, ale ok przyjęte. Gracz zostanie zbanowany na *WOW* 30 minut 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi