Reniaa 848 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Panowie ! Wpadłam na pomysł (może dobry , a może zły), który powinien się Wam spodobać. O co chodzi? Już tłumaczę.Mianowicie ten temat założony jest po to aby udzielać Wam ostrzeżeń. W jaki sposób? Gdy zostanie na Was napisana skarga, która będzie przyjęta lub mi bądź James0vi coś się nie spodoba otrzymacie ostrzeżenie/upomnienie. Oczywiście dla jasności - trzy ostrzeżenia = zabranie flagi.Robię to po to aby zobaczyć jak się spisujecie, komu zależy tylko na randze, a komu tak naprawdę na rozwoju i pomocy serwera. Podsumowanie ostrzeżeń będę robić co tydzień ,jak na razie temat będzie zamknięty. Edytowane 5 Września 2016 przez MalaWredotka 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Nie będę upubliczniał ostrzeżenia adminów i już na pewno nie będę wypisywać powody nadania ostrzeżenia. Mam je albo w pamięci, albo wpisuję je w FTP więc temat zamykam i ląduje w archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi