MatiX96 5 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Nick: MatiXPowod: Wyjazdy w Polskę Czas nieobecnosci: od kazdego poniedziałku do każdego piątkuCos od siebie: Objaśniam pracuje jak kierowca na busie i od poniedziałku do piątku mam wyjazdy więc w te dni mało czasu będzie na grę więc zostają same weekendy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Przyjęta. Szerokości! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 @MatiX96 Roboty mi więcej dajesz^^ ale powodzenia w pracy. A już myślałem, że w końcu na to chorobowe się zdecydowałaś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 @S3ReK nie bój się niedługo pójdę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi