Marina. 1 405 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Kolejną nominowaną osobą jest Czas na zadawanie pytań do piątku :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 [P] I co powiesz o Krystianie? [P] Dobrze wam się współpracuje? [P] Czemu mi kiepsko idzie na surfie? [P] Daleko jeszcze? [P] Jaka jest Twoja ulubiona potrawa? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 [P] Co tam smerfie? :P [P] Kto jest najlepszym grafikiem na sieci? :D [P] Jak tam w szkole? [P] Czego najbardziej nie trawisz w pracy grafika? [P] Co najbardziej lubisz w tej sieci? [P] Twoja najlepsza praca? [P] Ulubiony sport? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Kiedy sie przejedziemy autkiem? xd Cieszysz się ze wczesnie ze szkoly wracasz? :D Weronika to alkoholik nie? ;d Studia potem? Lubisz smieszkowac? Ulubiony film? :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 [P] Skąd pomysł na nick? [P] Lubisz wyzwania? [P] Uwielbiasz robić dla mnie prace, prawda? [P] Ile już się zajmujesz grafiką? [P] Masz gdzieś zapisaną Twoją pierwszą pracę? [jeśli tak, to chętnie zobaczę ;p] [P] Czy chciałabyś kiedyś wyjechać na stałe za granicę? [P] Dokąd byś się udała najchętniej w podróż? [P] Masz takie miejsce, które wywołuje fale wspomnień? [P] Masz godzinę i możesz zrobić WSZYSTKO, od czego zaczynasz? [P] Jesteś zouzowata? [P] Nie uważasz, że momentami na forum robi się aż za słodko? [P] Jaki masz kolor oczu/włosów? [P] Co jako pierwsze wykonujesz po przebudzeniu? [P] Czego się najbardziej boisz? [P] Ulubiony kolorek? [P] Z jaką osobą najlepiej się stąd dogadujesz? [wymień tylko jedną] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 [P] Jak tam Twoje kózki?[P] Cel na najbliższą przyszłość? [P] Co po 4 klasie?[P] Jak zarobiłaś pierwsze pieniądze? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 [P] Dlaczego wiem kogo chcesz nominować XD? [P] Kiedy chińczyk? [P] Czemu zawsze najwcześniej uciekasz z tsa? [P] Jakie autko kupisz? [P] Jak bardzo mnie nie lubisz XD? [P] 3 najśmieszniejsze osoby z sieci to? [P] Boisz się nadchodzącego egzaminu (prawko)? [P] Ulubiony gatunek muzyczny? [P] Chciałabyś go usłyszeć z bota na ts? [P] :guma:? [P] Chce Ci się na to odpowiadać? [P] Mówiłem, że będzie dużo pytań XD [P] Bez kappy [P] Dwaj najwięksi zadymiarze na ts? :D [P] Grasz na dd2 tylko z powodu vipa? [P] Chciałabyś pełnić jeszcze jakieś role na forum? [P] Jak tak to jakie? [P] tududududu? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Czekamy na odpowiedzi! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi