wodzugbw 0 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Nick:Zolty Blysk KonohyLink do SS: Nie mam zielonego pojęcia jak zrobić paczkę w rar na tej ich stronie bo z pulpitu nie mogę wrzucić bo za duży rozmiar . Dodałem w poprzednim każdy link jak wyskakuje po prostu po dodaniu i konwertowaniu a opcji zrób z tego paczke nie widzę . Jeśli ktoś wyjaśni jak zrobić paczkę na stronie rar to to zrobię. Pozdrawiam :*Wycinek z konsoli(bez IP)*:Nick Zolty Blysk Konohy Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID lub IP Powód Bana Wrzuc screeny na forum Wykonano 07.09.2016 - 19:30:57 Długość Bana Na zawsze Wygasa Nie określono Zbanowny przez !DoNn SteamID Admina Ukryty Zbanowany na #6 [ONLY DD2][NAGRODY ZA GRE]Cs-Classic.pl (de_dust2) Serwer: Only Dust 2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=3158 Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Masz na necie mnóstwo poradników, wystarczy poszukać. Popraw post dodając link do ss. Edytowane 8 Września 2016 przez Monki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź RegulaminPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi