pawel1971tychy 313 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:pawel1971tychy 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):chyba siec? 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:brak 4.IP/SID oskarzanego*:brak 5.Data i godzina: pojecia zielonego nie mam 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): tylko siec 7.Opis sytuacji: witam jako stary gracz tej sieci nie mam pojecia dla czego mam bana, nie bede płakal bo z ruda slaska juz gramy w battlefield 3 ale moja godnosc nie pozwala mi na tego typu akcje. Moja zonka lubi csc ja juz nie i prosze o wyjsnienie tej krzywej akcji *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Miałem taką samą sytuację napisz do gangusia, domela lub UbTeam i cię odbanują. Pobierz nowego cs zmieni ci się steam id. Edytowane 10 Września 2016 przez Tropelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Kwestie banów raczej w dziale http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ powinieneś wyjaśniać Goryl? :D :hahaa3: Nie chodzi o proszenie się o ub, lecz dostałeś bana i go wyjaśniasz.Skoro chcesz wyjaśnić bana i dowiedzieć się za co go masz to powinieneś napisać tak jak mówiłem, lub napisać do modka o przeniesienie tematu. Tropelek Po 1 Ub opiekun nie może dac od tak jak mu się podoba Po 2 Nie proponuj takich pomysłów, poza tym nawet jak zmieni to plugin raczej nie wpusci go na serwer ;) a na steam nie zmienisz sid. Po 3 Nie wypowiadaj się jak nie masz nic konkretnego do dodania. Edytowane 10 Września 2016 przez Monki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) ta spoko tylko ja mam steam panie goryl (monki) ja nie bede wchodzil w dzial ub i prosil sie o ub jak bym w tym czasie grał na serwie Zony nie bylo w tym czasie a ja po robocie kimałem nie zalezy mi na ub tak jak pisałem chodzi o moja godność i o to jak mnienie bedzie żona moja sobie niech gra na csc sora po grilu pomylilem dzial a polak sie podjarał nic dziwnego wystarczy zerknac avatar stem (przykre) Edytowane 10 Września 2016 przez Rias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Za 30 minut dostaniesz odpowiedź cziterze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Za 30 minut dostaniesz odpowiedź cziterze :) cziter to cie chyba robil przy zapalonym swietle Edytowane 10 Września 2016 przez pawel1971tychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi