Jezusiu 0 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 SZCZEGÓŁY BANA Nick Jam cziter jest Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID lub IP Powód Bana zegnam Wykonano 09.03.2013 - 12:59:57 Długość Bana Na zawsze Wygasa Nie określono Zbanowny przez Blip ^ SteamID Admina Ukryty Zbanowany na [PL] Cs-Classic.pl [FFA][VIP]@pukawka.pl (de_nuke) Twoja wypowiedź: Aahahaha, nie grałem na żadnych wspomagaczach a dostałem bana, ss ani demko mi nie zrobił ... co to za serwer? Raz przez przypadek dałem bina, od razu przeprosiłem a tu perm? omg co za serwerownia .... Czekam na ub i ukaranie tego nieogara jakim jest blip, który nawet bana nie umie dać za kulture... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Czekamy na wypowiedź Admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Reklama innej serwerowni + Tekścik ale ten serwer jest chujowy 10s wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezusiu 0 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Omg, Człowieku, od razu po wysłaniu 1 bindu, przeprosiłem i usunełem bind, bo przypadkowo wysłałem... a co do tego "ten serwer jest ch****" takiego czegoś nie napisałem. Powinieneś jeszcze warna dostać za brak cenzury ... dzieci-.- Prosze o jakiś dowód, że napisałem tak oraz szybkiego ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Nic nie przepraszałeś i nie ściemniaj, a po co mam dawać jakiekolwiek dowody jeśli sam przyznałeś się do reklamowania... A warna za co niby miał bym dostać?? to był cytat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Reklama = Perm. Bye. Close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi