Andre 459 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Siemka wpadłem na pomysł aby doać perki na DR. Co o tym sądzicie? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 kurdeee ... zarąbisty pomysł XDD to dodaj propozycje tych perków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Grałem chwile na DR i widziałem tam klasy Myślę, że można dodać kilka perków i zobaczyć jak przyjmął ten pomysł gracze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 jestem na Nie, było ale zostało usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Na tak ;D Fajny , ciekawy pomysl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio683 0 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 równiez jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jestem na nie. Grałem na wielu deathrunach z perkami i była to głupota np: TT biegał niewidzialny (Nanosuit) przez całą mapke, a że na serwerze był auto resp przedłużył koleś mapkę o 10 min :/, Albo CT strzelają rakietkami (wyposarzenie wsparcia) na resp TT i od razu nowa runda :/ lub CT na początku rundy używa perku i co 2 sekundy ma longjumpa i na 3 skoki mapkę przechodzi :/. Wedłóg mnie słaby pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Nie będzie perków bo to psuje grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi