RaXo# 0 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Siemanko mam maly problem dotyczacy mojego rankingu na serwie ffa od kilkunastu dni pokazuje mi caly czas ze jestem ostatni SCREAN :http://i49.tinypic.com/2mi51sk.png nie wiem co w takiej sytuacji zrobic moze jakas komenda albo cos prosze o pomoc jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barteez. 1 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Reset serwera powinien coś zdźiałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Planuje zrobić reset w sobote/niedziele i zrobimy mini konkursik,więc ranking zostanie zresetowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ale ranking zbugowany jest jedynie dla graczy ns, był już chyba reset jakiś czas temu i nic się zmieniło więc przydało by się coś poprawić+reset zamiast samego resetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Już to poprawiłem,ustawiłem rank sprawdzany po IP, ale teraz już jest normalnie czyli sprawdza nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi