aver 1 488 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 W rozmowie z lokalnym dziennikiem "Lancashire Telegraph" prezes Mike Garlick ujawnił, dlaczego w ostatniej chwili wycofał się z zakupu skrzydłowego reprezentacji Polski Kamila Grosickiego. Jego wyjaśnienia brzmią jednak dość tajemniczo. Sean Dyche, Dave Baldwin i ja zdecydowaliśmy się nie podpisywać kontraktu z Polakiem w ostatniej chwili, bo czuliśmy, że to może mieć negatywny wpływ na atmosferę w naszej drużynie. Mógłbym się stać niezwykle popularny, gdybym zdecydował się na sprowadzenie Grosickiego, ale nie jestem populistą i nie objąłem swojej funkcji po to, by zdobywać popularność - powiedział Garlick. Prezes dodał, że rozumie rozgoryczenie fanów, ale czasami dla dobra klubu trzeba podejmować decyzje, które kibicom wydadzą się zastanawiające. Zródło: clic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Czytałem to już wcześniej. Głupie tłumaczenie...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 578 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Tylko mu gitare zawróciliGłupie tłumaczenie x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi