rac0 39 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) no więc tak wbijam na cs'a 1.6 vin8 i po kilkunastu sekundach wywala mi cs'a i wyskakuje takie coś https://scr.hu/ORrYDJ nie wiem co sie dzieje wszystkie cs'y pobierałem i to samo /...... Co sie dzieje Pomocy!!!!!!!! Edytowane 13 Września 2016 przez rac0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 13 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 na pewno pobierałeś wszystkie cs'y? Pobierz cs z download.cs-classic.pl, np: Wersje PRO lub pod win8 i wyczyść kompa z reszty CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak zainteresowania Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi