rac0 39 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) no więc tak wbijam na cs'a 1.6 vin8 i po kilkunastu sekundach wywala mi cs'a i wyskakuje takie coś https://scr.hu/ORrYDJ nie wiem co sie dzieje wszystkie cs'y pobierałem i to samo /...... Co sie dzieje Pomocy!!!!!!!! Edytowane 13 Września 2016 przez rac0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 na pewno pobierałeś wszystkie cs'y? Pobierz cs z download.cs-classic.pl, np: Wersje PRO lub pod win8 i wyczyść kompa z reszty CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak zainteresowania Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi