hapajkule 156 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Chciałbym zaproponowac starą kolejka taka , że z boku wyświetla sie kto 1 ,2 itp bo na tej , jest nie ciekawie robia ducha i zabijaja nawet gdy nie są w kolejce :C Trzeba coś z tym zrobic . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 No ja jestem na Tak. Ale kto ogarnie jak ktos będzie pierwszy a i tak osoba nie będąca w kolejce i tak zabije typka w tt? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Wtedy bez kolejki nikt nie bedzie mógł zabić . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ah to zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Jestem na tak, ten plugin ułatwia grę i pojawia się coraz częściej na serwerach dr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Hapaj ci którzy biją bez kolejki i tak będą bić bez niej. Jestem za lecz by się nie pchali do zabicia tt i tak na serwerze jest potrzebny administrator. Staram się być jak najczęściej lecz chodzę do szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Dlatego trzeba zachęcać graczy do składania podań przyda się jeszcze 3 adminów na DR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio683 0 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jestem na tak, nie da się zabić bez kolejki wtedy. Ale jeżeli ct przejdzie a potem będzie sobie skakało i nabijało vmax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 W nowym deathrunie zostało to naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: OKJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi