SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Powodzenia i trzymaj się :) Odzywaj się czasami, dzięki za miłe słowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 O mnie to na pewno zapomniał. Powodzenia i trzymaj się :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 795 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 A ja nadal nie wiem czego mnie posądzałeś o coś czego nie zrobiłem. Ciao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Powodzenia. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) @Weronika Nie ja prowadziłem nagonki, nie ja byłem zbanowany, tylko ja stawałem w Waszej obronie, jeżeli chcesz się dalej wykłócać to z góry uprzedzam, że nie ma sensu. __________________ Nie bądź mądrzejsza jeżeli Cię na to nie stać. Ciebie boli prawda, mnie tylko to, że ratowałem Ci tyłek i odpłacono mi się za to w sposób, który przedstawiasz. Nie chcę mi się z Tobą dyskutować bo widzę, że to dno. Nie pozdrawiam bo nie zwyczajem mi zadawanie się z dwulicowością Weroniko. @Phantom Jasne, że o żadnej osobie z "galerii chwały" osób przyczyniających się do rozwoju CoDa nie zapomniałem, po prostu myślałem, że Cię tu nie ma. Pozdrawiam :D @Daniel Udostępnienie moich danych osobowych, gdzie sobie tego nie życzyłem. Ty i Paulina byliście jedynymi osobami, tyle że jej tu nie ma więc kogo mam podejrzewać. Z resztą, jeżeli Cię to boli podziękuj Kryptonowi. @-_- O Tobie wariacino zapomniałem, przyznaję bez bicia xd. Dzięki za zauważenie nicku Dill i nadanie opcji współpracy po dziś dzień. Wybacz za demolowanie forum swoimi racjami, tak już mam. Pozdrawiam i życzę utrzymania forum jak najdłuższy czas, Tobie i Queen. Edytowane 15 Września 2016 przez James0v. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Skończ temat i nie posądzaj o swoje zachowanie innych osob. Ty sobie sam zapracowałeś na taką opinie, a nie inną. Nie mów, że Twoje chamskie zachowanie i inne bylo spowodowane nami. Nie pogrążaj sie i odejdź bez spin (nie potrafisz widocznie). Powodzenia x2 Editt. Mylisz, ze nie mam co robic tylko o Tobie gadac? Nie oslabiaj mnie. Gadasz głupoty. Nie chce mi sie z Toba kłócić na koniec. TY rób co chcesz...zegnam Edytowane 15 Września 2016 przez Weronikaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Miało być poważnie a wyszło bekowo jak zawsze XD Nigdy Cię nie lubiłem, z resztą z wzajemnością, nadal uważam to co Ci mówiłem wiele razy aczkolwiek życzę powodzenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Trzymaj się, dziękuję za pomoc przy COD. Powodzenia w życiu i poukładaj sobie wszystko. Mam nadzieję, że wbijesz od czasu do czasu na forum (nie po to by znowu tutaj uczestniczyć w kłótniach) ;d Zamykam, bo zaraz będziecie się kłócić, a wszyscy i tak się pożegnali xD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi