SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Powodzenia i trzymaj się :) Odzywaj się czasami, dzięki za miłe słowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 O mnie to na pewno zapomniał. Powodzenia i trzymaj się :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 A ja nadal nie wiem czego mnie posądzałeś o coś czego nie zrobiłem. Ciao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Powodzenia. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) @Weronika Nie ja prowadziłem nagonki, nie ja byłem zbanowany, tylko ja stawałem w Waszej obronie, jeżeli chcesz się dalej wykłócać to z góry uprzedzam, że nie ma sensu. __________________ Nie bądź mądrzejsza jeżeli Cię na to nie stać. Ciebie boli prawda, mnie tylko to, że ratowałem Ci tyłek i odpłacono mi się za to w sposób, który przedstawiasz. Nie chcę mi się z Tobą dyskutować bo widzę, że to dno. Nie pozdrawiam bo nie zwyczajem mi zadawanie się z dwulicowością Weroniko. @Phantom Jasne, że o żadnej osobie z "galerii chwały" osób przyczyniających się do rozwoju CoDa nie zapomniałem, po prostu myślałem, że Cię tu nie ma. Pozdrawiam :D @Daniel Udostępnienie moich danych osobowych, gdzie sobie tego nie życzyłem. Ty i Paulina byliście jedynymi osobami, tyle że jej tu nie ma więc kogo mam podejrzewać. Z resztą, jeżeli Cię to boli podziękuj Kryptonowi. @-_- O Tobie wariacino zapomniałem, przyznaję bez bicia xd. Dzięki za zauważenie nicku Dill i nadanie opcji współpracy po dziś dzień. Wybacz za demolowanie forum swoimi racjami, tak już mam. Pozdrawiam i życzę utrzymania forum jak najdłuższy czas, Tobie i Queen. Edytowane 15 Września 2016 przez James0v. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Skończ temat i nie posądzaj o swoje zachowanie innych osob. Ty sobie sam zapracowałeś na taką opinie, a nie inną. Nie mów, że Twoje chamskie zachowanie i inne bylo spowodowane nami. Nie pogrążaj sie i odejdź bez spin (nie potrafisz widocznie). Powodzenia x2 Editt. Mylisz, ze nie mam co robic tylko o Tobie gadac? Nie oslabiaj mnie. Gadasz głupoty. Nie chce mi sie z Toba kłócić na koniec. TY rób co chcesz...zegnam Edytowane 15 Września 2016 przez Weronikaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Miało być poważnie a wyszło bekowo jak zawsze XD Nigdy Cię nie lubiłem, z resztą z wzajemnością, nadal uważam to co Ci mówiłem wiele razy aczkolwiek życzę powodzenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Trzymaj się, dziękuję za pomoc przy COD. Powodzenia w życiu i poukładaj sobie wszystko. Mam nadzieję, że wbijesz od czasu do czasu na forum (nie po to by znowu tutaj uczestniczyć w kłótniach) ;d Zamykam, bo zaraz będziecie się kłócić, a wszyscy i tak się pożegnali xD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi