S3ReK 293 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Nick: S3ReK Powod rezygnacji: byłem miesiąc zastępca opiekuna na ffa jednak po tak krótkim czasie juz rezygnuje no bywa... Myśle, że Monki jest na tyle dobrym opiekunem, że ja z moim małym doświadczeniem tylko tam zawadzalem do tego cieżko jest rozkręcić serwer który ledwo co oddycha. Miałem dużo pomysłów ale powstało ffa a tam cieżko dodawać fajne rzeczy. Bez włożenia dużej ilości pieniędzy nie wiem czy jest szansa rozkręcić ten serwer bo po prostu cs 1.6 umiera. Cos od siebie: Rezygnuje z zastępcy opiekuna na ffa. Monki dziękuje ci za danie mi szansy oraz cieszę sie, że chociaż troche cie poznałem bo wydajesz sie być spoko i mam nadzieje, że jak jednak kiedyś wpadniesz do angli to pogadamy ( pisze tutaj do cb bo nie wiem jaki zostanie nam kontakt bez zobowiązań yyy czy cos takiego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 14 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi