S3ReK 293 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Nick: S3ReK Powod rezygnacji: byłem miesiąc zastępca opiekuna na ffa jednak po tak krótkim czasie juz rezygnuje no bywa... Myśle, że Monki jest na tyle dobrym opiekunem, że ja z moim małym doświadczeniem tylko tam zawadzalem do tego cieżko jest rozkręcić serwer który ledwo co oddycha. Miałem dużo pomysłów ale powstało ffa a tam cieżko dodawać fajne rzeczy. Bez włożenia dużej ilości pieniędzy nie wiem czy jest szansa rozkręcić ten serwer bo po prostu cs 1.6 umiera. Cos od siebie: Rezygnuje z zastępcy opiekuna na ffa. Monki dziękuje ci za danie mi szansy oraz cieszę sie, że chociaż troche cie poznałem bo wydajesz sie być spoko i mam nadzieje, że jak jednak kiedyś wpadniesz do angli to pogadamy ( pisze tutaj do cb bo nie wiem jaki zostanie nam kontakt bez zobowiązań yyy czy cos takiego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi