gicik krzys 414 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 1. Nick: fam 2. Imię: Krzysiek 3. Wiek: 19 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/fam/193.33.177.101:27156/ * czesto zmieniam nicki co chwile wiec dlatego gt slabsze troche 8. Parę słów o sobie **: Siemka wszystkim, wiekszosc osob tu mnie zna, ale Ci co nie, to jestem Krzysiek, pochodze z Kujawsko Pomorskiego (Inowroclaw/ Torun) takie wioski miedzy tymi miastami :p Ogolnie mieszkam za granica, dokladnie w Angli tez mala miescinia. Ucze sie jeszcze na kierunku Produkcji Filmowej ostatni rok potem planuje isc na studia. Slucham duzo muzyki w szczegolnsci rapu/ hip hopu, house, techno, blachy jak to mowia :D no i oczywiscie disco polo :p 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Poniewaz gram w roznych godzinach, czesto gdy nie ma admina, plus poniewaz juz mialem tu admina i znam sie troche na tym co trzeba robic. No i oczywiscie chcialbym pomoc tutejszym adminom jak i ogolnie sieci. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: roznie, od godziny dziennie, do czasami od rana do wieczora (nie widac o gt, bo jak juz mowilem gram na roznych nickach co chwile dosyc czesto) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): przewaznie od 10/11 zalezy jak wstane moze byc i tak ze dopiero od 17, zalezy jak mam szkole, ogolnie teraz tak ze sroda czwartek piatek mam zajecia wiec dopiero pod wieczor, plus oczywiscie mam zycie socjalne, wypady na piwko i te sprawy 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5 lat moze i bedzie 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Na tak Mikro + Wiek + Składka + Amx + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loszek 12 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Fam bot się zgłasza :D Na tak: +mikro +wiek +ogar gosc ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jestem na TAK - grasz w nocnych godzinach - składka - wiek - miales admina - STEAM (moze warto założyc?) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Duży plus za godziny aktywności, na serwerze znany i lubiany. Popraw trochę gt i dobrze by było jakbyś zakupił cs na steam. Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 jestem na tak, aktywnoscm, doswiadczony, wiek, amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Powrót fama :) Co tu dużo pisać.Były admin tego serwera, który ma spore doświadczenie. GT też wygląda w porządku :) Duże tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 No widać aktywność na forum i na serwerze. + Brak steam. - Był tu adminem. + Dajmy mu szansę. Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Duże tak ode mnie dla Krzysia :* + Aktywność + GT + Zna się na rzeczy + Ogar + Lubiany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Tak Znany lubiany doświadczenie gt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Duze tak : +wiek, +doswiadczenie, +skladka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 TAK: +weteran +GT +mikro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Oczywiście, że na tak :D + były admin + doświadczony +++ spoko ziomek ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 +doświadczenie na stanowisku +były admin +amx +miły i znany :) Na TAK. :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Też jestem na tak +doświadczenie na pewno jest duże +bardzo miła i lubiana osoba +amx ogarnięty - tu się będe upierał u każdej osobie że STEAM jest najważniejszy do posiadania admina.. (koszt do 15 zl ) ogarnij to :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Jasne, że tak! Aktywny, był adminem, gra w nocnych porach :) Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi