Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Siema, zgodnie z Karol prosił o stworzenie tematu i dodanie znaków, które są uważane za przydatne, bądź niezbędne. Chodzi o to, że teraz jest ograniczenie znaków w nicku, a czasem ktoś chce jakiś znak dodać np. kropkę, a nie może, bo jest zablokowane. To wychodzę do was z tematem propozycji, jakie znaki wy chcielibyście żeby Karol dodał do puli. Ode mnie to: ? ' . _ ( ) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Ü jak mi tego nie dodasz to się pogniewamy kochane :x Po co wy takie znaki piszecie? XDDDDDD połowa z nich nigdy nie zostanie wykorzystana, kilku z nich sensu nie znacie XDDD Edytowane 15 Września 2016 przez mako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Można pomyśleć jeszcze nad ~ ~ lub | :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Kiedyś nie było ograniczeń znakowych i nikt nie narzekał :v sam do 17.08 miałem nick z wtedy już niedozwolonymi znakami xD Ode mnie to: ></\$€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ode mnie: ♥ , ♪ , ™ , © , ® Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Ode mnie : £,¥,♡,☆,¿,¡ A fajnie byłoby gdyby możnaby ustawić sobie nick pismem jak jak ma Motorola czcionkę xd Edytowane 15 Września 2016 przez DiamentowY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) . Oddajcie mi moją biedną zagubioną kropkę. Edytowane 15 Września 2016 przez Marina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ja bym poprosiła o " [ ] ♡ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Kiedyś nie było ograniczeń znakowych i nikt nie narzekał :v sam do 17.08 miałem nick z wtedy już niedozwolonymi znakami xD Ode mnie to: ></\$€ Kiedyś jak nie było ograniczenia to jak opiekun miał takie znaki aby napisać do niego PW to był problem, trzeba było szukać jego nicku, a następnie kopiować i dopiero pisać PW, dlatego wprowadziliśmy blokadę ~ to utrudniało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ja chce nożyczki ✂ Szkoda że cyrkla nie ma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 * gwiazdka wystarczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 * Tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Widzę koncert życzeń się rozpoczął. Przepraszam ale musiałem to napisać, bo widzę sporą aktywność w tym temacie ;d Poczekam do niedziele na wynik Waszej pracy i sprawdzę co tutaj podaliście 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 mi * nie trzeba bo mam xDDD ogólnie to . by się przydała :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Dodałem . + : * ) ( ^ ; ! - | [ ] _ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi