Jezusiu 0 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Boże.... Widocznie administracja ma po 14lat... Jeden przypadkowy przycisk, na którym miałem bind, którego nie usunełem i ban na stałe ? ahahaha! Pierwszy raz widzę coś takiego. Na normalnych serwerach daje sie ostrzeżenie, a nie od razu perma .... Śmieszne, a ty blip nie oszukuj, że nie powiedziałem "przepraszam". Zamykajcie ten temat, bo widocznie nie macie argumentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 żegnam. a co do wieku to nie powinieneś się wypowiadać bo sam pewnie masz z 12 lat bo nie miałeś odwagi nawet umieścić tego w profilu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PaPa. regulamin to regulaminJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi