wodzugbw 0 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Nick:Zolty Blysk KonohyLink do SS: http://www100.zippyshare.com/v/cdbu01Kp/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: Nick Zolty Blysk Konohy Steam ID STEAM_ID_LAN Steam Community Adres IP Ukryte Тyp bana SteamID + IP Powód AB Data/czas 11.09.16 - 17:43:45 Długość Zawsze Admin _XenA_ Serwer #6 [ONLY DD2][NAGRODY ZA GRE]Cs-Classic.pl (de_dust2) Kicków 2 Serwer:Only dust 2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/index.html Piszę ostatni raz już nie wiem jak dodać te ss . Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Kolego, bana masz 11.09.2016, a screeny wrzucasz z 07.09.2016. Do poprawy jak i link z banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzugbw 0 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Witam . Tak racja jednak nie miałem tego dnia zrobionych screenów bo wszedłem na serwer mimo że ban był aktywny i dlatego dostałem bana :) Więc ss z tego dnia a link z konsoli nie mogę już znaleźć tego z 7 bo do 8 tylko mi wyświetla na te 14 stron wyszukanych banów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Po pierwsze wchodzenie na aktywnym banie = BAN.Po drugie temat takby został zamknięty, ponieważ: 8. Każda z osób zbanowanych ma 3 dni na odwołanie się od bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi