kylym cie 11 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Witam, mam propozycję odnośnie ShoutBoxa a mianowicie żeby możliwość pisania na SB była od 10postów. Dlaczego ? Uniknie to spamu dla tych, którzy dostali bana i nadmiernie się upominają o UB bo "coś tam".Jak myślicie czy to dobry pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 No nie wiem, niech się wypowie h@, bo dla mnie to dno. Bo naprzykład ktoś napisze te 10 postów w HydeParku, i co z tego? Otrzyma warna... Lub tam w Przywitaj/Pożegnaj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Dlatego w takich działach nie powinny się nabijać posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
representSTAFFu 4 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Jestem na tak, w Działach typu HyderPark/Przywitaj się powinna być wyłączona opcja nabijania postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian 0 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Na tak,dobry pomysł ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Pisanie na SB od 10 postów + nabijanie postów w hydepark wyłączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wyjaśnione.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi