FreshFreshFresh 248 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 1.Twój Nick: Fresh 2.Nick admina/gracza który zawinił: Nikotyna 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 9 Marca 2013 19:45 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): akfa is joining the Terrorist forceTime Left: 18:16CzarnaDupa killed Notrom with awp(PLAYER) Fresh : SlaynijFresh diedADMIN Nikotyna: transfer Fresh to SPECTATOR Pomoc : IP serwera : 31.186.82.128:27331Imposible:p killed maloolat2309 with mp5navy*DEAD* Notrom : nie*SPEC* Nikotyna : Kura nie mam*DEAD* KURA : aha5oczek multiwitamina connected*DEAD* KURA : oki5oczek multiwitamina is joining the Terrorist force(PLAYER) Fresh : Co robisz ?! Zawsze można logi sprawdzić nie ? 6.Opis sytuacji: Jak zawsze gram na servie a tu mapa de_lidl, wpadłem w dziurę i piszę do Nikotyny żeby mnie Slajnoł, a on przenosi mnie na Spec... 1 Mapę przed czyli de_dusferno2 gracz miał ewidentnie WH, piszę na U@, a admin nic tylko gra ani na specta nie wszedł . Proszę o ukaranie tego admina, nie ogarnia wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Fresh -.- Bo co, przeniósł cię do speca to już skarga -.- Kazdemu sie pomyli, ja cie nie raz dedlem ;p i nie bylo skargi. Czego sie uczepiles nikotyny A z tym graczem z wh, to jesli nikotyna go zobaczyl i nic rzeczywiscie nie mial to co.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Brak dowodów na to że nie sprawdzał jak pisałeś na U@, a skarga za 1 przeniesienie na spec... śmieszne /CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi