Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Nick:Damian? NL / PL Powod:poważne problemy osobiste Czas nieobecnosci:myślę że do końca tygodnia Cos od siebie:Powiem szczerze, mam "wojnę" w domu i nawet nie mam jak kompa dziś otworzyć. będę na forum ale mało , grać tez się będę starał w miarę możliwości. ... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rewoX* Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Poustawiaj sobie wszystko, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Wiem jak to jest, powodzenia niech się wszystko ułoży. Wracaj do nas w jak najlepszej formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi