R0dr1g3z 57 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: R0dr1g3z2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz3. Nick oskarżonego: GHOST4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:169093975 5. Data i godzina zdarzenia: Przed chwilą (20.09.2016 około 16:05)6. Mapa: jb_gaben_pi7. Opis sytuacji: FK na mnie z powodem, że nie stałem na środku celi, mimo że byłem na środku celi.8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Demo9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: Wynik 1:2 Edytowane 20 Września 2016 przez R0dr1g3z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 3 razy cofnęłam się do tego momentu i trudno ocenić mi tą sytuację, teoretycznie powinieneś iść lekko do tyłu: Nie wiem szczerze jak to uznać bo patrząc pod tym kątem wygląda jakbyś nie był na środku, szczególnie, że twoi współtowarzysze z celi stali razem w 1 terroryście Po zrobieniu drugiego SS pokazuję, że jednak jesteś za bardzo z przodu ~ co prawda to niewielka różnica, ale w momencie gdy masz współtowarzyszy w celi powinniście "na środku celi" być jako mniej więcej jeden TT dlatego postanawiam, że tym razem obędzie się bez kary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi