Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Nick: makovski. Powod rezygnacji: na dd2 jestem mało aktywny, troszkę choruję, troszkę mi się nie chce już grać. Ostatnimi czasy aktywność jest mała więc nie będę blokował miejsca. Cos od siebie: Dzięki za danie mi szansy i pozdrawiam :* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Już myślałam, że ze smerfowego chcesz rezygnować. :fight: No to teraz mogę sobie spokojnie tam grać. :giggle: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ja Ci daje admina, a Ty rezygnujesz :dobani: :D 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi