Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Nick: makovski. Powod rezygnacji: na dd2 jestem mało aktywny, troszkę choruję, troszkę mi się nie chce już grać. Ostatnimi czasy aktywność jest mała więc nie będę blokował miejsca. Cos od siebie: Dzięki za danie mi szansy i pozdrawiam :* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Już myślałam, że ze smerfowego chcesz rezygnować. :fight: No to teraz mogę sobie spokojnie tam grać. :giggle: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ja Ci daje admina, a Ty rezygnujesz :dobani: :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi