BlazE 565 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Witam. W dniu dzisiejszym dostalem bana za "czitowanie". Ktoś podszywał się pode mnie używając mój nick... Wcześniej świadkiem tego był Blip^ który zbanowal oszusta za co podziękowałem. Wchodzę później na server i 007 dał mi bana twierdząc, że gram na AktywnymBanie... z czego byłem bardzo zaskoczony... Prosze o racjonalne rozpatrzenie tego tematu... jestem stałym bywalcem waszego serwera FFA i naprawde nie bawią mnie czity, a licze na dobrą zabawę i zrozumienie ! Czekam na odpowiedź. ~BlazE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi