Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja pierdole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 No ja nie wiem, wy chłopcy nie dbacie o siebie!! :dobani: :hahaa3: :hahaa3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlo 95 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Jezu mignęło mi to na YT, ale nie zwróciłem na to uwagi dopiero teraz po tym filmiku Serafina obciąłem cały 3minutowy filmik tego czegoś, bo fajnie to zapowiedział. NOŻ KURWA MAĆ. Inaczej tego nie da się podsumować, ojciec to chyba do dziś matkę leję, że nie wyskrobała kosmity z łona. Nie popieram tego wzmożonego ruchu ogólnie rzecz biorąc "narodowców" ale jednym z pozytywnych aspektów jest to, że może wybiją chociaż części cymbałów z głów takie afiszowanie się ze swoim idiotyzmem. Najbardziej niepokojące jest to, że wielu dziewczynom to się podoba patrząc w komentarze, a przecież to coś pluję w twarz "normalnym" samcom! :D Daj karabin a naprawię ten błąd natury! chociaż z drugiej strony, dzięki takim wybrykom więcej kobiet jest do wyboru.. ^^ Edytowane 21 Września 2016 przez Gerlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Edytowane 21 Września 2016 przez kaz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi