MisterrrA 0 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Witam W dniu 24.09.2016 o godzinie 10:45:07 dostałem bana za tak zwanego aima którego nie posiadam nie wiem jak mam to udowodnić ale proszę o pomoc. W załączniku znajduje się wycinek z konsoli Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Napisz tutaj według wzoru http://forum.cs-classic.pl/forum/85-prośby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterrrA 0 Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 nie mogę znajsc ss szukalem we wszystkich folderach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Znaleźć* Jak dostałeś bana za aima to nie masz ss'ów. Stwórz temat w dziale który Ci podałem, admin który Cię zbanował będzie musiał dostarczyć rozpisane demko. I nie spamujmy już tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Nie masz ss'ów bo nie zostały Ci zrobione. Jasno pisze w wycinku z konsoli, powód : Aimbot . Jeśli chcesz, możesz napisać odwołanie w dziale Prośby o UB, zostanie rozpatrzone demko z tej mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Tak jak up. Napisz w prośbie o ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi