Marina. 1 405 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Kolejną nominowaną osobą jest @LuukY! Czas na zadawanie pytań do piątku! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 [P] Dawno Cie nie było, gdzie się podziewasz? [P] Kiedy jakaś praca do galerii? [P] Tibia? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 [P] :ninja: ? Ilu się spodziewasz pytań? Jaki ostatnio obejrzałeś film? spodziewałeś się, że Cię nominuję? jaką chcesz mieć rangę na forum? ulubiona mapa? Lubisz czytać książki? Korzystasz z instagrama, twittera? IOS VS ANDROID Jesteś na tzw. "grupkach" na fb? Ulubiona piosenka? Najlepszy grafik (oprócz Ciebie) Jak oceniasz administrację forum? Ulubiony przedmiot w szkole? Nie mam pomysłów :/ Paa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) [P] Jakiś plan na nową sygnę dla mnie masz? [P] Jak Ci tam idzie w te karabiny? [P] Lubisz masło? [P] Po co się nogi noco? Edytowane 28 Września 2016 przez Marina. Proszę dodawać [P] przed pytaniem, lub robić tak jak Nessia wyżej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 [P] Lubisz pizze? [P] Jadles kiedys pizze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Heloł :D [P] Jak bardzo czekałeś na pytania ode mnie? [P] Co o mnie sądzisz? [P] Dlaczego jestes takim botkiem w lola? [P] Przestaniesz w końcu jeść tego maka? [P] Ile jeszcze prac z Jinx mi zrobisz? :P [P] Wymień swoje 3 zalety [P] A teraz 3 wady [P] Cieszysz się, że zostałeś nominowany? [P] Cieszysz się, że w końcu z Tobą zagrałam? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 [P]Elo here? [P]Jak tam Ci w lola idzie? [P]Dalej ofensywny bronz? [P]Co sądzisz o boostowanym silverze - Majerce? [P]Podrywasz ją? [P]Będę zły! [P]Zdrowo się odżywiasz? [P]Nie spóźniasz się do szkółki? [P]A kanapki sam robisz? [P]Może kupujesz coś w sklepie? [P]Jakiś ulubiony fastfood [P]Wiedziałem, że to będzie ten! [P]Znikam! Zagramy kiedyś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Heja :D [P]Co tam? [P]Kto jest lepszym grafikiem? [P]Czm tak spamujesz na sb? [P]Ulubiona piosenka? [P]Ulubiony film? [P]Ulubiony rodzaj muzyki? [P]Czm akurat to forum? [P]Chcesz jeszcze trochę pytań? [P]Wystarczy? Bajo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Dzień dobry. [P]Skąd się wzięło twoje zainteresowanie grafiką? [P]Powinniśmy Ci płacić za twoje prace? [P]Jakie według Ciebie internet ma wady i zalety oraz jaki ma on wpływ na społeczeństwo? [P]Czy uważasz, że życie bez internetu byłoby prostsze i łatwiejsze? [P]Wiesz czemu ludzie w dzisiejszych czasach w większości wydają się być zamknięci na otaczający ich świat? [P]Dajmy na to, że ktoś wychodzi do Ciebie z propozycją: Zabijesz tego człowieka (nie znasz go w ogóle), a ja Ci zapłacę dowolną sumę pieniędzy. - poszedłbyś na taki układ? [P]Czym się interesujesz poza grafiką? [P]Jak oceniasz nasze forum pod względem ludzi, którzy się tutaj znajdują oraz samego ogarnięcia od strony technicznej/administracyjnej? [P]Masz dziewczynę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 [P] W jakim programie robisz grafikę? [P] Od jak dawna bawisz się grafiką? [P] Masz gdzieś zapisaną swoją pierwszą prace? [P] Plany na przyszłość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Czekamy na odpowiedzi do niedzieli! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi