Złota Owca 624 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Poszukuję jakichs ciekawych paczek muzyki do samochodu do zgrania na płytkę. Samemu za dużo czasu stracę na szukanie, a Wy pewnie macie coś nowego lub ciekawego @Edit Najlepiej mi się jezdzi z muzyką typu spinnin Records i bass boosted Edytowane 27 Września 2016 przez DiamentowY :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Czy ja wiem Ja to zawsze wchodze na yt wpisuje mega pompa 2016 itp i zawsze cos sie znajdzie Najlepiej sety Duzo tego jest a jest sporo ludzi ktorzy lepia dobre utowry no i przyjemnie sie jezdzi Czy tez od czasu do czasu jakis set disco polo tez nie jest zle Zalezy co lubisz i przy czym Ci sie lepiej jezdzi Pozniej link do 2conv i idzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 To jest tylko przyklad :) Wejdz na yt wpsisz np sety z klubow , nwm co tam lubisz :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi