Destroyer 548 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Nick: Monki[Destroyer] Powod rezygnacji: Od kilku dni mam mniejszą ilość czasu oraz niedługo czeka mnie wyjazd do UK Cos od siebie: Brak mi tez już pomysłów oraz chęci na serwer, przy ubt nie ma już tyle roboty. Znajdzie się lepszy kandydat na zastąpienie mnie na FFA ;) Dzięki Karol za zaufanie i sorki ,że tak wyszło. 4 miesiące byłem opiekunem , tyle ile mogłem pomóc to pomogłem. Na sieci zostaje, lecz tylko przy "vip" ,nie wiem czy jeszcze kiedyś będę startował na jakieś stanowisko :) Powodzenia Panie i Panowie ;) Na każdego przychodzi pora. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Rozumiem. Dziękuje za wszystko i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi