Destroyer 548 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Nick: Monki[Destroyer] Powod rezygnacji: Od kilku dni mam mniejszą ilość czasu oraz niedługo czeka mnie wyjazd do UK Cos od siebie: Brak mi tez już pomysłów oraz chęci na serwer, przy ubt nie ma już tyle roboty. Znajdzie się lepszy kandydat na zastąpienie mnie na FFA ;) Dzięki Karol za zaufanie i sorki ,że tak wyszło. 4 miesiące byłem opiekunem , tyle ile mogłem pomóc to pomogłem. Na sieci zostaje, lecz tylko przy "vip" ,nie wiem czy jeszcze kiedyś będę startował na jakieś stanowisko :) Powodzenia Panie i Panowie ;) Na każdego przychodzi pora. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 27 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Rozumiem. Dziękuje za wszystko i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 27 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi