Micase 14 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Nick: Micase aka GIVE UP Powod rezygnacji: Zły kontakt z administracją , oskarżanie za coś czego nie zrobiłem + są lepsi ludzie niż ja na to stanowisko. Podałem się mimo 2 miesiacznych wyzwisk, obraz, prowokacji w moja strone widoczbie mieli racje nie nadajesz sie na to stanowisko , wiec ustapiam miejsca powodzenia i mowie do tych osob ktore mnie wspierały wierzyły mi , a nie do tych co hejtują mnie. Więc podalem sie - Never Give Up nie istnieje. Cos od siebie: Dziekuje za danie mi szansy moze kiedys wroce ale nie tak szybko moze zmieni sie tam i wyjdzie lepiej niz teraz , dziekuje Queen , dziekuje kumplom ktorzy mnie wspierali. Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi