Reniaa 848 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Nick: MalaWredotka Powod: Sama zajmuje sie malym, obowiazki domowe,nauka,uzupelnianie notatek. Czas nieobecnosci: Mam nadzieje ze do konca tygodnia. Cos od siebie: Tak jak pisalam wyzej. Niestety praca Matiego jestem taka ze akurat do piatku jest w trasie a ja zostalam sama z malym. Chce poswiecic mu wiecej czasu, mam trochę zajec domowych i do tego dochodzi nauka i uupelnianie notatek. Bede na forum w miare mozliwosci i na serwerze sie tez pojawie . Wszystkie obowiazki takie jak : sprawdzanie gt, konkurs ,wszelkie zglaszanie i rozwiazywanie problemow zostawiam dla siebie. Macie w razie co do mnie kontakt . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Lel Renia odpocznij sobie na spokojnie tydzień, nikt nie jest maszyną i nikt na pewno nie wymaga od Ciebie aktywności 24 dziennie :p Jest nowy opiekun niech się zajmie przez tydzień codem :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Lel Renia odpocznij sobie na spokojnie tydzień, nikt nie jest maszyną i nikt na pewno nie wymaga od Ciebie aktywności 24 dziennie :p Jest nowy opiekun niech się zajmie przez tydzień codem :v Wiem , ze jest ale wole czuwac nad wszystkim :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi