haze.. 0 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nick : HazeLink do SSów : http://speedy.sh/GHESU/Nowy-folder.rarWycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina TeD. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Haze [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 19397951 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.37.183.250 ' [AMXBans] =============================================== SS sa uszkodzone i trzeba je otwierac przez program IrfanViev, faststone image lub w paincie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Dlaczego uszkodzone? Każdy jak dostaje ma normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze.. 0 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Juz wczesniej wstawialem tu ss i opisywalem ten problem... Po tej ostatniej aktualizaji jak admin mi zrobi ss to wychodza uszkodzone nie wiem dlaczego i nie wiem jak to naprawic jest juz temat napisany do valve. jak Cie nie przekonuja ss to rozpisz demo z podejrzanymi akcjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze.. 0 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 I jak dacie te UB czy nie ? W necie jest pelno forum gdzie ludzie maja taki sam problem...mam 5k/h przegrane gram esl nie gralem na haxach mozecie sprawdzic to na HLTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi