TeRRorKa 24 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Imie : Bartłomiej.Wiek : 22Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : Z około 23h.Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Gazetka/tygodniki (2 działy biore)Znajomość z większością użytkowników: Tak.Dlaczego ja ?: Z powodów nudności, porobił bym sobie Gazetki tygodniki. Ponieważ teraz jestem na zwolnieniu lekarskim, mam więcej wolnego czasu. PS. Co do tego 1 warna, to go odpracuję jak znajdę czas. Narazie mam sprawy osobiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 NIE Podania co 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian 0 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nie,tak jak up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 warn , podanie co 2 tygodnie , nie miły dla ludzi na nie :]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nie nie ogarnie , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
representSTAFFu 4 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Tak jak lolcia napisała, nie miły dla ludzi, podania co 2 tygodnie. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Na nie ze względu na to żę ... pisałeś temat z NIEOBECNOŚCIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Coś kusisz się o tą rangę. Nie umiesz opanować emocji, jak ktoś napisze Ci na nie w podaniu, to nie ważne jaki był by dobry i tak znajdziesz pretekst aby być na nie. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Hmm, zamknijcie, tylko sprawdzałem reakcje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ...Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi