Gość kamil8991 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nick :FragSon[TM]Link do SSów :http://www.speedyshare.com/gdK4E/cstrike.rarWycinek z konsoli : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin AtV Krasnik.[AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : FragSon[TM][AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 483032653 '[AMXBans] Your IP : ' 89.228.5.74 '[AMXBans] ======================================= Serwer : CoD 45K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Koleszko Tobie też się czas cofnął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil8991 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ja Tylko Mam Inny Celownik To Tylko Usunać Chciałem .. Dajcie jeszcze 1 Szanse To już Nawet Tego Celownika Nie Włącza . Prosze :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ss'y edytowane. Czas modyfikacji jest inny,czyli były edytowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil8991 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Wiem ,że były edytowane tylko celownik zmieniałem bo miałem taki Niebkieski Inny . Ale prosze 1 szansa i nawet tego celownika nie wlącze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil8991 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Wiem ,że były edytowane tylko celownik zmieniałem bo miałem taki Niebkieski Inny . Ale prosze 1 szansa i nawet tego celownika nie wlącze Proszee was :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 A skąd ja mam wiedzieć co ty edytowałeś. próbowałeś nas oszukać edytując ssy i to jest fakt. ub nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi