Micase 14 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: Micase 2. Kto zawinił? (admin/gracz): guard 3. Nick oskarżonego: Szyberek 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:61035137 5. Data i godzina zdarzenia: ok 21:40 6. Mapa: summerjail 7. Opis sytuacji: Wziąłem prowadzenie i gdy chcialem dac pierwsze polecenie peter mnie uświadomił że bodajże mrolo wygrał w życzeniu sv no to ok. Daje sv i biegne do gr'a i na schodach szyberek zaczął mnie bić z noża , wszedłem do gr'a i go zabiłem (zostało mi 4 hp) ten mnie zabił komendą !zabij i siebie ożywił czyli nadużywa guarda . 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): ss + mg ewentualnie demko http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1475351928__skarga_szyberek.bmp http://320879.node48.pukawka.pl/dem-jb_summer_jail_v1-1475348580-1475351220.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: widac OH panie rafale a widziałeś to z naszej perspektywy NIE wiec nie nabijaj postów :P Edytowane 3 Października 2016 przez Micase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Skarga do odrzucenia, dlaczego? Ten ss pokazuje fakt że Szyberek zabił Micase i się ożywił komendami, nie ma pokazanych okoliczności sytuacji dlaczego owy guard to zrobił oraz świadkowie zawsze mogą składać fałszywe zeznania. #Edit1 Szyberek polecam obejrzeć demko i zobaczysz że tam jestem, więc nie pisz że mnie nie ma jak nie jesteś pewny. Edytowane 3 Października 2016 przez ra1x1or Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratatata koniec swiata 48 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Nie wiem po co się udzielasz Rafał, jak Cię tam nie było - nabijaj sobie posty w innych działach niż skargi :D Dobrze wiesz że nie byłeś w gunroomie i popełniłeś FK, zabiłeś mnie zanim wszedłeś do GR-a. żegnam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Micase, jednak schody to nie jest GR i nie powinieneś wgl tam być, niby poczułeś się zagrożony, fakt, ale powinieneś cofnąć się i odpalić zabawę w środku GR dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi