Biszki123 0 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 dostalem bana na jakies 2 h za nic?... za to ze zabilem ted-a .... taka prawda a powod on sam se wymyslil GRAM CZYSTO BEZ ZADNYCH WSPOMAGACZY DZIECIAKU (TED). A co do TEDA proponowal bym go sprawdzic kilka razy czaem ma takie info .... (jebany Cziter) rob SS a nie banuj dzieciaku dorazu czy cos bo niewinnie pajacyku 12letni [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin TeD.[AMXBans] There are 2 hours , 59 minutes and 43 seconds left of your ban.[AMXBans] Banned Nickname : DiilOrDie[AMXBans] Reason : ' NoRecoil/Nielegalne Oprogramowanie '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 87.204.222.17 '[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Miałeś norecoil czyli brak rozrzutu broni i było to widać. To była moja dobra wola że dałem Ci ostrzeżenie a nie zbanowałem permanentnie. + 2 warniki za obraze głównego administratora minusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Pytanko , jak ty się wyrażasz ? Po Twoim zachowaniu wynika , że sam masz tyle lat ile napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Bezsens zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi