Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Prosilbym o dodanie dodatkowego Dzialu Konkursy kolo odd2. Bestz zwrocil mi uwage na to ze post z moim konkursem jest nie widoczny i ciezko go znalesc. Ma racje i bedzie mi ciezko wypromowac konkurs Licze na pozytywne rozpatrzenie mojej prosby :) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Coś kosztem czegoś. Któryś z tych działów musi zostać zastąpiony wtedy Ogólne, dyskusje, informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Coś kosztem czegoś. Któryś z tych działów musi zostać zastąpiony wtedy Ogólne, dyskusje, informacje Mistrzu, a nie lepiej AMX BANS usunąć? W sensie ten skrót. To jest w tabeli serwerowej, to wydaje mi się, że i tak i tak ludzie trafią tamtą "drogą" do strony amx-bans'a :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Pawel dobrze mowi ale dla mnie to moga byc rownie dobrze dyskusje. a tematy z dyskusji przeniesc do ogolnych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Nie, statystyki mówią same za siebie, liczba przekierowań z tych poddziałów sięga czasem nawet 8000-9000, więc jednak spora liczba wejść. O tabelce i skrotach nie powiem, bo nie mają licznika. Wybaczcie, ale nie usunę czegoś co jednak pomaga, podałem przykłady poddziałów, które mogę zmienić.Zresztą ten konkurs został też wpisany w Slidery (ogłoszenia) Co do skrótów to i tak zamierzam je poprawić/zmienić, bo w takiej postaci mi się nie podobają Przy okazji mam pewną propozycję. Nie lepiej dział "Informację" zamienić na "Informację / Konkursy"? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Nie, statystyki mówią same za siebie, liczba przekierowań z tych poddziałów sięga czasem nawet 8000-9000, więc jednak spora liczba wejść. O tabelce i skrotach nie powiem, bo nie mają licznika. Wybaczcie, ale nie usunę czegoś co jednak pomaga, podałem przykłady poddziałów, które mogę zmienić. Zresztą ten konkurs został też wpisany w Slidery (ogłoszenia) Co do skrótów to i tak zamierzam je poprawić/zmienić, bo w takiej postaci mi się nie podobają Przy okazji mam pewną propozycję. Nie lepiej dział "Informację" zamienić na "Informację / Konkursy"? dobry pomysl , mi pasuje:) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi