polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) #1 W ogłoszeniach dodać możliwość powrotu do poprzednich banerów z ogłoszeniami, bo trochę nudne jest czekanie, aż całość się przewinie do momentu gdzie chcemy kliknąć. #2 Wydaje mi się, że każdy użytkownik forum powinien mieć możliwość edytowania swoich wpisów na sb. Dajmy przykład jak ktoś przez pomyłkę pomyli się przy wpisywaniu spoilera i wyskakuje nam video z youtube na pół sb. @Edit:A nie da się wgrać innego slidera? Jeżeli możesz to zmień nazwę tematu na jakąś odpowiednią. Sorry za problem Edytowane 2 Października 2016 przez polaczekkkkkkkkkk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 2 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Od teraz możecie edytować własne wpisy na SB Ten slider (bo to gotowy skrypt) nie jest przystosowany do cofania, itd @@EDITJeżeli znajdziesz jakiś inny, działający jak ten, to okej, napisz na PW (ja sprawdziłem przed tym setki, nic nie znalazłem niestety :/ ) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 3 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi