Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Opis Problemu: Od jakiegoś czasu mam problem z mapami z warsztatu. Wchodzę niby jest wszystko okey, ale jak już ukazują się boty to fps mi spadają do 10.. Wcześniej tak nie miałam, bo grałam normalnie. Dodam tylko, że na pewno nie jest to od update bo już przed nim to miałam ;v ScreenShoot: - System na którym aktualnie grasz: Windows 7 Inne: Tak sprawdzałam spójność plików xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Zależy jakie mapy. Jeżeli są to "misje" to może po prostu twój komp nie dawać rady z powodu dużej ilości skryptów itd w misji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Paweł każda mapa gdzie są boty. Nie zależnie czy 1 czy 100.. Skoro by to było od kompa, to czemu wcześniej mi działało?;c @Kardzio Jak odpalam cs to mam tylko ts włączonego ;v Edytowane 2 Października 2016 przez Tymbarkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Ja często tak mam że z początku mi zacina a pozniej jest wszystko ok. Możesz również zrobic ctr alt delete -> menadzer -> procesy -> csgo.exe ustaw priorytet na wysoki Możesz też zobaczyć czy nie masz za duzo rzeczy włączonych bo to też zabiera fps Edytowane 2 Października 2016 przez xKardzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 A robiłaś podstawową rzecz skoro masz nowy internet? :p Pierw spójność plików gry, później re-instal csa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi