Marina. 1 405 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Kolejną osobą do zadawania pytań jest (bobek) Czas na zadawanie pytań do piątku! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 [P] Elo here [P] Pierwszy XD [P] Jak się zaziomkowaliśmy? [P] Jak bardzo mnie nienawidzisz? [P] A kochasz? [P] Robimy znów zadymę?XDD [P] What's 9+10? [P] At at at at? [P] Dalej Cię śmieszy żart o indykachXDDDDDD? [P] Miales wbijać na piwo i co? :v [P] Zagrasz ze mną w taern? [P] Albo w csa? [P] Jak tam prawko? [P] Studia here? [P] Kiedy kupisz mikrofon? [P] W sumie słuchawy też byś mógł żeby wbić na tsa xd [P] Jak pójdziemy do tego baru to wrzucimy zdj do pokażcie swoje mordeczki co? XDD [P] Dobra już nie katuje [P] Papatki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) [P] Kreci cie Ilona? Edytowane 5 Października 2016 przez Marina. Proszę o dodawanie [P] przed pytaniem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) [P] Halo lamko [P] Co o mnie sadzisz? [P] Bd dalej tak przeklinal na sb? [P] Chcesz warna? [P] Klepiemy sie? Edytowane 4 Października 2016 przez Weronikaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 [P] Hej :3 [P] Kochasz mnie? [P]Teskniles? [P]Wracasz na jakieś stanowisko na CSC? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) [P] 1. Elo [P] 2. Co tam? [P] 3. Jak tam pod prysznicem? [P] 4. Kiedy nagrasz jakiś #SZTOS z Pynią? :v [P] 5. Ulubiona Osoba na CSC? ( Oprócz mnie :v ) [P] 6.. Z Kappi czy bez? :v [P] 7. Mydło w kostce czy płynie? [P] 8. Ostatnia oglądana kategoria na po**hubie? [P] 9. Jak tam człowieku z lasu w wielkim mieście? :v [P] 10. Like a plastic is fantastic? [P] 11. Pośpiewamy kiedyś Barbie Girl razem na tsie? :3 [P] 12. Opowiesz mi jakie to miałeś fajne w lesie? Taki męski, twardy, Drwal z Ciebie :3 [P] 13. Czy chciałbyś zostać buddystą i pić Yerbe Mate? [P] 14. Jestem piękny? :3 [P] 15. Jakiej muzyki słuchasz? [P] 16. Ogarnij te kartę dźwiękową, nawet za 5 zł i lecimy z tematem Karaoke 8) [P] 17. Będzie "Elo Siemandero, Paweł wbija na rejon ! Czujesz ten Flow? Halo Joe? Walisz Dryna jak Blow !"? :v [P] 18. Czy będziesz reprezentował razem ze mną gildię Bogaczy? Jeżeli trzeba to Ci wyślę zapro Aeroplanem, Boeingiem 777, Tupolewem a nawet Pocztą Polską, ale cykam się, że nie dojdzie. [P] 19. Chcesz zostać jakimś superbohaterem? :v [P] 20. To be or not to be? [P] 21. Chciałbyś nosić Alufelgi jak Czarni i rapować? :D [P] 22. Grałeś kiedyś w rozbieraną butelkę? [P] 23. Przestań wyrywać dziewczyny na platynę bo wiadomo, że "Dziewczyny lubią brąz" :v [P] 24. Co Ty na to "Wlatuje na rejony, Paweł i jego ziomy, łączymy się na Summoner Rift'a i karamy jak na strzelnicy, pif paf! "? Będziemy tak straszyć śilverów :v ew. to się rozwinie jak najdzie mnie wena ;) Edytowane 5 Października 2016 przez Marcin Jestem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 [P] Pawełek :dajekwiata: [P] Kiedy masz urodziny? [P] Co chcesz od mikołaja pod choinke ? xD [P] Kiedy powrót na modka? 8) [P] pen apple .... ? [P] Czym się teraz zajmujesz? Praca/Studia [P] :zimno: ? [P] Lubisz jesień? [P] Dlaczego nie masz mnie na steam? [P] Ile mamy już stron w naszej konfie? :guma: [P] No to pa? :papapa: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) [P] Siema mordeczko :ninja: [P] Cieszysz się że zadaje Ci pytania ? [P] Też Cie Lubie :aniol: :fu: [P] Ulubiony trunek ? [P] Dokończ rymowankę : Paweł Paweł to jest Gość ... [P] Ulubione zwierzę na S ? [P] Kiedy schudniesz ? [P] Palisz ? :pije: [P] Pijesz ? :palacz: [P] Konia bijesz ? [P] Planujesz dalszą naukę ? kiedyś .. ? [P] Ulubiona dziedzina sportu ? [P] Idziemy na alhokol ? Stawiam. :ok: [P] Jaki samochód w przyszłości Chciałbyś posiadać ? [P] Masz żółte papiery ? :crazy: [P] ram pam pam ? [P] Czy będziesz oglądać walkę ( Pardom, .. Spektakl ) MMA Popka z Pudzianem ? [P] Masz tatuaż ? [P] Pora roku ? [P] :banan: czy :popcorn: ? :KappaRoss: To by było na tyle :KappaRoss: Siemka ! :klania: Edytowane 5 Października 2016 przez Sasquatch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) [P] Siema [P] Cieszysz się z moich pytań? [P] Lubisz mnie [P] Ja cb też [P] Masz dziewczyne? [P] Karany? [P] Ilu pytan się spodziewasz? [P] Ode mnie tyle [P] Eko here ☆☆☆ Edytowane 6 Października 2016 przez DiamentowY :* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 [P]Co robisz jak nic nie robisz? [P]Czm akurat to forum? [P]:tancerz:? [P]Prawda, że się dzielimy tą emotką? [P]Czm przeklinasz na sb? [P]Wiesz, że byłeś przykładem dla niektórych za czasów modka? (Tak słyszałam xD, ale niektórzy mówili żeś zawsze zły i niedobry był :p) [P]:ninja:? [P]Wystarczy? [P]Serwer na którym zaczynałeś? [P]Jakie studia? [P]Czy będziesz leżał/grał? :p [P]Ile warnów dostałeś "po" modku? [P]Ile miałeś rang na csc? [P]Jakie chciałeś mieć? [P]Wiem wiem, Właściciel by wystarczyło pewnie co? XD [P]Skala 1-10, na ile mnie lubisz/nielubisz? Hehs [P]Następną nominowana osobą to pewnie Queen? [P]Zgadłam? No to elo. :tancerz: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 [P] Dostałeś to RP? [P] Czemu ciągle grasz w LOLa'?[P] Kim chciałeś zostać w dzieciństwie? [P] Co chcesz teraz robić ze swoim życiem? [P] Czemu nie grasz już na ZM? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 [P]Jak masz na imię? [P] Uważasz, że mogłem się tego domyślić? [P]Dlaczego jesteś tak słaby w lola? [P] Ulubiona postać w lidze? [P] Najlepszy grafik na forum? (Napisz, że ja) [P] Najgorszy grafik na forum? (Nie pisz, że ja) [P] Kogo z administracji najbardziej nie lubisz? [P]A dlaczego? [P] Czemu jesteś zadymiarzem? [P] Też mogę zostać? [P] Co jest kontrą na teemo? [P] Pomoderował byś sobie forum? [P] Źegnaj xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 [P] Cześć botku[P] Piffko czy jednak winko?[P] Kiedy w końcu znajdziesz sobie dziołszkę?[P] Kiedy zdasz maturę? [P] Ideał kobiety?[P] Lubisz fastfoody?[P] Za czym tęsknisz?[P] Lubisz ze mną pisać?[P] Co uważasz na temat naszych rozmów?[P] A co na temat globalizacji? XD[P] Nadal grasz w tego LOLa?[P] Napiszesz coś od siebie? XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 [P] Cześć brat :piatka: [P] Dlaczego masz na imiono Paweł a nie Andrzej dajmy na to? [P] Dlaczemu śmieszkujesz papieża? :v [P] :ganja: czy :pije: [P] Co u Ciebie słychać? [P] Kto jest najlepszym raperem w Polsce? oprócz Szada ;v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Czekamy na odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi