Makaveli. 2 153 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Witam. Chciałbym aby w dziale "Na wielkim ekranie" pojawił się dział "Zapowiedzi". Wiem że nikt do tej pory ich nie pisał ale cóż (dziś napisałem pierwszą), biorę się znów za recenzje bo dział świeci pustkami a myślę że trochę niefajnie wrzucać wszystko do jednego wora. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 W sumie... Nie jest to zły pomysł. Jeśli większość będzie za pojawi się taki dział, będzie bez narzuconego wzoru lecz będzie wymagał zatwierdzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi