Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Nick: TymbarkowaPowod: Cóż, mam teraz egzaminy w czwartek i w przyszłym tygodniu, chce się trochę pouczyć. Po skończeniu egzaminów muszę nadrobić szkołę bo niestety w sekretariacie mieli taki syf, że nie poinformowali mnie o rozpoczęciu roku xD więc mam sporo do nadrobienia, a na dodatek jakieś zaliczenie w niedziele ;vvCzas nieobecnosci: Do 16 ;vCos od siebie: Będę na ts normalnie tak jak zawsze, tylko zmutowana. W razie gdyby nie było żadnego admina na ts to będę tam ogarniać, ale dopóki będzie inny admin to raczej będę tam "na ozdobę" xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi