rewoX* 1 295 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Nick: rewox Powod: Natłok pracy i obowiązków. Czas nieobecnosci: do +/- 22 października. Cos od siebie: Chciałbym się dobrze pokazać w pracy, ostatnio mnie mało widać na serwerze, ponieważ obecnie mam tak, że przenoszę część swojej pracy do domu. Nieobecność dotyczy tylko serwera, na forum jestem normalnie bo pracuję przy komputerze więc sprawdzenie ssów nie stanowi problemu. Moja aktywność na serwerze w niektóre dni może być normalna, lecz jest możliwość, że mnie nie będzie wcale. Jeżeli nie będzie żadnego admina w miarę możliwości postaram się wbijać. 5! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Powodzenia Rewoxik w załatwianiu swoich prac :) //przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi