eQu 113 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dobry. chciałbym zgłosić że była dzisiaj aktualizacja do cs:go i jak by ktoś miał czas zaktualizować serwer. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Tylko że serwery działają, więc nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Napisałem temat za późno i myślałem ze serwer dalej nie działa przepraszam mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi