Złota Owca 624 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Nick: DiamentowY :* Powod rezygnacji:brak czasu i chęci do gry, moje gt na dd2 jest zerowe, więc nie warto zajmować miejsca, a jest wielu innych świetnych adminów. Cos od siebie:Długo zwlekalem Z tym, myśląc że znajdę chwilę, ale jednak nie mam czasu na grę+ Internet też teraz nie mam. Może jeszcze mnie zobaczycie na serwerach Ale teraz niestety zmienił się moje plany i więcej czasu spedzam z kolegami i nie mam czasu grać na serwie. Chciałem podziękować damianowi i polaczkowi za danie mi szansy na dd2 oraz ekipie z jailbreaka i cod moda za miło spędzony czas na serwerach. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś dostanę możliwość aplikowania na waszych serwerach 1.6. Chciałem również podziękować karolowi za wyrozumiałość, kiedy ludzie byli przeciw mnie. Na forum będę jeszcze zaglądać w miarę możliwości Ale o grze tak jak mówiłem nie ma mowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 rozumiem , fajnie ze masz swiadomosc ze trzeb a byc aktywnym . Mimo wszystko starales sie wiec licze na Twoj powrot // przyjete 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi