Marina. 1 405 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Kolejną nominowaną osobą jest Czas na zadawanie pytań do piątku! Przypominam o dodawaniu [P] przed każdym pytaniem! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 [P] Kiedy powrót do globala? :giggle: [P] Zagramy coś jeszcze XD?[P] Czemu zawsze zamykasz? [P] Jak tam studia? [P] Prawko here? [P] Masz autko/chcesz kupić? [P] Jak tak to jakie? [P] Czemu już nie nagrywasz na yt? [P] Co tam ogólnie? [P] Jak zawsze pierwszy lol [P] Papatki :papa: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Witaj kumpelo :D_/ [P] Co lubisz robić najbardziej? :3 [P] Jak tam studia, dalej masz zajawkę na nie, czy może (oby nie) zapęd trochę klapnął? xD [P] Wiesz, że nie mogę się doczekać na nowe bannery na zimę co ni? ;3 [P] Krzyczysz na czasami? :D [P] Jak się Wam współpraca układa? ;3 [P] :zolw:? [P] :tancerz: [P] Dalej uważasz, że ta emotka :papapa: jest na powitanie, a nie na pożegnanie? ;3 [P] Zarzucić jakimś ulubionym kawałkiem? ;3 [P] KOGO NOMINUJESZ?! :D [P] Jakieś niekonwencjonalne zajęcie/zainteresowanie? :D [P] Kupisz mi RP?! ;3 [P] Zagramy w sezonie siódmym jakiegoś duoQ? :giggle: [P] To chyba wszystko, trzymaj się, z duchem koleżanko! :papapa: :zolw: Edytowane 10 Października 2016 przez Paweł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) [P] Hej :giggle: [P] Uprawiasz jakiś sport? [P] Lubisz sobie czasem popić? :pije: [P] Grasz w wolnym czasie w coś oprócz cs'a? [P] Jak tam Corel? XD [P] Fajnie na tych studiach? :v [P] Gdybyś miała żyrafę.. jak dałabyś jej na imię? [P] Miasto czy wieś? [P] Ulubiony kanał w TV? [P] Jak myślisz kto wygra wybory w USA, Clintion czy Trump? [P] Ulubiony smak lodów? Edytowane 12 Października 2016 przez mako. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 [P] Gdzie studiujesz?[P] Kim chciałaś być gdy byłaś mała? [P] Kim chciałabyś być?[P] Czy miałaś jakieś postanowienia noworoczne? [P] Jeśli tak (patrz wyżej), to czy je wypełniłaś? [P] Sushi czy mak? [P] Co tam? [P] Ulubiony kolor? [P] Lubisz ananasa? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 [P] Hej :3[P] Lubisz chomiczki?[P] Czemu Karolinka?[P] Ulubiona ryba?[P] Najlepsza temperatura na dworze?[P] Umiesz pływać, lubisz? [P] Co lubisz jeść najbardziej?[P] Ćwiczysz?[P] Ulubiony przedmiot, zabawka, zabawa, wspomnienie czegoś z dzieciństwa?[P] Przeprowadzałaś się kiedyś?[P] Zostajesz w Polsce czy chcesz gdzieś wyjechać?[P] Jakie kraje zwiedziłaś a jakie chcesz odwiedzić?[P] Jak tam Twoje skojarzenia? XD[P] Lubisz się rządzić?[P] Masz jakieś niezdrowe nawyki? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) [P] Jesteś teraz głodna? [P] Lubisz jeść? [P] Upiec ciasteczka dla Ciebie? :P [P] Farbowałaś kiedyś włosy? [P] Kochasz pandy? [P] Co sprawia, że na Twojej twarzy pojawia się uśmiech? [P] Przejmujesz się tym co mówią to Tobie inni czy raczej nie zwracasz na to uwagii? [P] Co o mnie sądzisz? :D [P] Spodziewałaś się pytań ode mnie? [P] Masz jakąś swoją ulubioną postać z Lola? Edytowane 12 Października 2016 przez Pynia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) [P] Jezdziłas kiedys na rolkach? [P] Lubisz ogórasy kiszone? [P] Co jest fuj? [P] Prawko już jest? [P] Masz jakas blizne? [P] Nastepnym nominowanym bedzie ktos z zaczynajaca sie litera nicku na l? :D [P] Masz jakiegos ulubionego pilkarza z RM? :D [P] Interesujesz sie sportem? [P] Lubisz troszke mnie mimo iż sie nie znamy? ;d Edytowane 13 Października 2016 przez lisek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 [P] Hej ! [P] Jak tam? [P] Cieszysz się z nominacji? [P] Jak się czujesz w roli administratora? [P] Lubisz swoją rolę? [P] Jaki kierunek studiujesz ?[P] Lubisz mnie troszkę? [P] Chciałabyś coś zmienić w swoim życiu? [P] Skąd pomysł na taki nick? [P] Zrobisz mi kiedyś sygnaturkę? :3 [P] To chyba tyle . :( [P] Miłego dnia. :papapa: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) no hej mała [P] Kiedy do maca lecisz? [P] Palisz papieroski? [P] Kiedy odc na yt? [P] Dlaczego nie masz znaj na fb, tylko obserwujących? XD [P] Lubisz słuchać freestyle? [P] :ninja: [P] Paliłaś :ganja: ? [P] Lubisz mnie? ^_- Edytowane 13 Października 2016 przez Umciaak * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 [P]Jak ci się ze mną pracowało przy 3mapy? [P]Do napisów dla ciebie mam już wyłączność? [P]Kiedy następne? [P]Co teraz masz na wykładach? [P]Trudne? [P]Nudne? [P]Czerwień się juz znudziła? [P] Co ja się pytam napewno się znudził, prawda? [P]Na jaki chcesz sobie zmienić? [P]Jaką pracę ostatnio zrobiłaś? (pokaż!) [P] :ninja: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) [P]siemanko [P]Jak zaczęła się twoja "sława" filmy z flipinem itp.? [P]Jak poszła Ci matura? [P]Gdzie wybierasz się na studia? [P]Pijesz? [P]Jak to co piwo/wódka itp.? [P]Jb meet xd ? Edytowane 14 Października 2016 przez B!@ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Czas na odpowiedzi do niedzieli! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi